I Samarbejde med EVOVIA

Bliv en bedre leder fra dag til dag

dIGITAL LEDELSEPLATFORM

Full suite ledelsesplatform til at understøtte dialoger

Vi ved fra ledelsesforskningen, at motiverede medarbejdere skaber bedre resultater, som giver tilfredse kunder. Det er fundamentet for en positiv udvikling i enhver privat eller offentlig organisation.

En enkel indsigt, som er svær at eksekvere. For selv i organisationer med tårnhøje ledelsesambitioner går der drift i den, når hverdagens travlhed melder sig med mange opgaver og for lidt tid til at løse dem. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Vores brugervenlige ledelsesredskaber faciliterer høj kvalitet i dialogen mellem medarbejdere og ledere. Den digitale platform gør det let at forberede, afholde, dokumentere og følge op på samtaler – så I sammen når de mål, I sætter jer.

 

Full Suite Ledelsesredskab

13 ledelsesredskaber
der understøtter
god ledelse

En digital ledelsesplatform, som hjælper ledere med at bedrive den ledelse, de egentlig gerne vil – men ofte ikke får gjort.

Som hjælper topledelsen og HR med at rammesætte, få overblik, være på forkant og understøtte med konkret handling.

Og som sikrer, at medarbejderes perspektiver bliver set, hørt og resulterer i reel handling, så medarbejderne trives og præsterer mere.

 

Hør mere

Kontakt os og høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed

fra CEO/Senior Konsulent

Christians reflektioner

Har du som leder eller virksomheds ejer mod på at sætte gang i din egen udvikling, har du rigtig meget at vinde. Du har igennem dit lederskab mulighed for at fornye en virksomhedskultur der fremmer strategi og målsætning i højere grad. Du har mulighed for at blive stærkere i at tale til dine medarbejderes drive/motivation, og dermed skabe bedre performance. Ledelse sker gennem medarbejderne.

 

Kontakt

Better ways consult lillevangsvej 15A, 4000 Roskilde
+45 25 444 001
christian@betterwaysconsult.dk