Om

Om Better Ways consult

rBetter Ways Consult har mere en fem års erfaring med trivselsudvikling og sparring. Vi er uddannet inde for Ledelse og Trivsel. Vi er certificeret business partenere på flere trivselsunderstøttende platforme, som kan bruges hver for sig eller som en samlet løsning.

Dermed får du skabt den hel optimale udvikling i din virksomhed/organisation som samtidig skaber en bedre performance blandt medarbejderne, lavere sygefravær og større fastholdelse af medarbejderne. 

01. Strategisk

Vi har en strategis tilgang i vores arbejde, hvilket bibringer langsigtede resultater. Vore ypperste mål er, at hjælpe din virksomhed videre i den rigtige retning for jer, med den rette strategi og handlingsplan.

02. Professional

Vi har flere års erfaring og relevante uddannelser bag os. Det gør at vi møder dig og din virksomhed på en professionel måde. Vi lytter jer og sætter os ind i jeres her og nu situation, virksomhedskultur, ledelseskultur. 

03. Loyal

Vi er loyale over for vores kunder og deres behov. Men samtidig er vi også loyale over for vores mission med at udbrede trivsel som skaber bedre performance. Det er derfor optimalt, hvis vi har samme udgangspunkt.

Konsulent

Teamet

Christian Laursen

CEO, Founder og Konsulent

Med mere end 5 års erfaring med GAIS, trivsel og motivation har jeg hjulpet virksomheder til at forstå og arbejde med motiverende Trivsel.

Derudover har jeg en indgående viden og forståelse af de forudgående rapporter og de empiriske undersøgelser, som danner fundamentet for GAIS-platformen.